Apartman Bihać

Apartman Una Valley Bihać Vam nudi na raspolaganje luksuzan, moderan i kvalitetan smještaj u neposrednoj blizini centra grada Bihaća

Galerija slika

Apartman Kulen-Vakuf

Apartman Una Valley Kulen Vakuf nalazi se u srcu Nacionalnog parka “Una”

galerija slika

Nešto više o našim apartmanima

Apartman Una Valley Bihać Vam nudi na raspolaganje luksuzan, moderan i kvalitetan smještaj u neposrednoj blizini centra grada Bihaća. Apartman vrhunskog tipa našim gostima pruža idealnu priliku za boravak u Bihaću, na lokaciji koja je od historijske jezgre grada udaljena tek 1km, a istovremeno i mogućnost uživanja u rafinirano namještenom prostoru koji nudi udobnost i intimnost. Apartman se prostire na površini od 100 m², a sastoji se od 3 sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje i dvije kupaonice te pruža prostor za ugodan boravak u velikom privatnom dvorištu koje se prostire na 1500 m² u sklopu kojeg se nalazi šadrvan opremljen sa dvije pecare, vanjskom kuhinjom i garniturama za sjedenje. Moderno uređenje apartmana, veliki prostrani prostor i tehničke opreme i blizina gradskog središta pruža ugodan spoj urbanog i tradicionalnog. Posebnu vrijednost apartmanu daje kompletna tehnička oprema koja uključuje klimu, LCD televizore, vrhunski Hi-Fi sistem muzičke opreme, kablovsku televiziju i wireless internet u svim prostorijama unutar apartmana. Apartman posjeduje vlastiti parking prostor, a udaljen je od Nacionalnog parka „Plitvička jezera“ 25 km te od Nacionalnog parka „Una“ 4 km. Kapacitet apartmana je 10 osoba, a nalazimo se u ulici dr. Irfana Ljubijankića br.137 u neposrednoj blizini najvećih tržnih centara i restorana sa bogatom gastronomskom ponudom.

Apartman Una Valley Kulen Vakuf nalazi se u srcu Nacionalnog parka “Una”, udaljen 40 km od grada Bihaća. Vrhunski opremljen apartman nudi našim gostima luksuzan i komforan boravak u jednom od najljepših prirodnih rezervata u ovom dijelu Evrope. Apartman je smješten u objektu koji se nalazi uz rijeku Unu sa vlastitom plažom. Apartman se prostire na 100 m², a sastoji se od 2 sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kuponice i terase površine 30m² te pruža prostor za ugodan boravak u velikom privatnom dvorištu koje se prostire na 2000 m². Opremljen je tehničkim uređajima koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih gostiju, uključujući klimu, wireless internet, flat screen TV. Pored toga, našim gostima je na raspolaganju potpuno opremljena kuhinja, roštilj i mogućnost odmaranja u prostranom dvorištu, u prirodnom ambijentu nacionalnog parka uz rijeku Unu. Kapacitet apartmana je osam osoba. Objekti historijskog značaja našim gostima su nadomak ruke: stara utvrda Havala i stari grad Ostrovica koji su udaljeni od apartmana tek nekoliko minuta hoda. Našim gostima nudimo boravak u luksuznom, modernom i kvalitetnom smještaju koji je u neposrednoj blizini Strbačkog buka i Martin Broda draguljima prirode bosanske Krajine.