Apartman Bihać

Apartman Una Valley Bihać Vam nudi na raspolaganje luksuzan, moderan i kvalitetan smještaj u neposrednoj blizini centra grada Bihaća

Galerija slika

Apartman Kulen-Vakuf

Apartman Una Valley Kulen Vakuf nalazi se u srcu Nacionalnog parka “Una”

galerija slika

Nešto više o našim apartmanima

Apartman Una Valley Bihać Vam nudi na raspolaganje luksuzan, moderan i kvalitetan smještaj u neposrednoj blizini centra grada Bihaća. Apartman vrhunskog tipa našim gostima pruža idealnu priliku za boravak u Bihaću, na lokaciji koja je od historijske jezgre grada udaljena tek 1km, a istovremeno i mogućnost uživanja u rafinirano namještenom prostoru koji nudi udobnost i intimnost. Ima kapacitet za 17 osoba, povrsine 250 kvadrata koja se sastoji iz dva sprata ( prizemlje i drugi sprat). Raspolazemo sa 6 soba za spavanje, dva dnevna boravka, terasom, 3 unutarnja kupatila i 1 wc te jednim vanjskim kupatilom koji je u sklopu ljetnikovca. Sve sobe su klimatizirane i opremljene sa modernim namjestajem, LCD uredjajima i wifi-em. Raspolazemo sa dvije moderno opremljene kuhinje sa svim potrebnim kuhinjskim aparatima od kojih je jedna u objektu, a druga u ljetnikovcu. U sklopu vile raspolazemo sa parking prostorom za veliki broj vozila. Prostor kojeg nudimo uz vilu je predivan vrt sa velikim brojem ukrasnog bilja i drveca te vocnjakom sa razlicitim vrstama voca. Ovaj vrt je povrsine 2000 kvadrata koji je ogradjen visokom neprozirnom ogradom koja obezbjedjuje potpunu privatnost nasih gostiju. U sklopu vrta nalazi se ljetnikovac velicine 80 kvadrata opremljen sa kuhinjom, LCD-om, wifi-em i modernim vrtnim namjestajem te uredjajem za rashladjivanje, aparatima za vodu te vanjskim friziderom. U vrtu se nalazi i velika pecara za pecenje na raznju i grilanje. U vrtu se jos nalazi bazen za kupanje djece i odraslih, prostor za suncanje i rekreaciju kao i razliciti sadrzaji za djecu. Objekt se nalazi u blizini vise trgovackih centara, restorana, pekara, mesnica, apoteka, a od centra grada udaljen je 1 km. Udaljen je od Nacionalnog parka „Plitvička jezera“ 25 km te od Nacionalnog parka „Una“ 4 km.

Apartman Una Valley Kulen Vakuf nalazi se u srcu Nacionalnog parka “Una”, udaljen 40 km od grada Bihaća. Vrhunski opremljen apartman nudi našim gostima luksuzan i komforan boravak u jednom od najljepših prirodnih rezervata u ovom dijelu Evrope. Apartman je smješten u objektu koji se nalazi uz rijeku Unu sa vlastitom plažom. Apartman se prostire na 100 m², a sastoji se od 2 sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kuponice i terase površine 30m² te pruža prostor za ugodan boravak u velikom privatnom dvorištu koje se prostire na 2000 m². Opremljen je tehničkim uređajima koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih gostiju, uključujući klimu, wireless internet, flat screen TV. Pored toga, našim gostima je na raspolaganju potpuno opremljena kuhinja, roštilj i mogućnost odmaranja u prostranom dvorištu, u prirodnom ambijentu nacionalnog parka uz rijeku Unu. Kapacitet apartmana je osam osoba. Objekti historijskog značaja našim gostima su nadomak ruke: stara utvrda Havala i stari grad Ostrovica koji su udaljeni od apartmana tek nekoliko minuta hoda. Našim gostima nudimo boravak u luksuznom, modernom i kvalitetnom smještaju koji je u neposrednoj blizini Strbačkog buka i Martin Broda draguljima prirode bosanske Krajine.